Jump to content

Felix

Administrator
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Felix last won the day on November 4 2019

Felix had the most liked content!

Reputation

4 Neutral

About Felix

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 06/06/1992

Recent Profile Visitors

315 profile views
 1. Pentru a face o demonstrație a topicurilor de prezentare, îmi voi face și eu propria prezentare pentru a mă cunoaște și pe mine. Să începem: Prenumele: Felix-Mihăiță Numele: ANDREI Vărsta: 28 Locația: Născut în Bacău, stabilit în prezent în prezent într-un orășel din Anglia (UK). Hobby: Prima pasiune a mea de suflet a fost radioul ("DJ" la posturi de radio) însă între timp am dezvoltat și alte pasiuni precum creerea de website-uri, jocurile, forumurile, muzica și IT în general. Jocurile preferate: Am jucat cam tot ce ține de noutăți însă, trebuie să recunosc că iubesc jocurile clasice, realiste și cât mai bine gandite precum: PUBG, Counter-Strike, Hitman, Paladins, Poker-ul și multe altele. O scurtă descriere personală: Probabil că mă știi de la radio. E pasiunea mea. Iar radioul online e locul meu de distracție.Sunt născut la data de 06 iunie 1992 în județul Bacău. Am terminat Marketing la Colegiul Economic „Ion Ghica”, Bacău. Hobby-ul meu, pe primul plan este radioul, după care ne găsim și pe mica comunitate de gaming numită ZIN Gaming unde ne putem juca orice.În rest, dacă mă știi din cu totul alte motive, să știi ca nu am vrut să te jignesc, să-ți fur ideea, să-ți fur iubita sau prietenul, să-ți las bacsis mic, să-ți ignor cererea de prietenie pe Facebook, să-ți stric planurile, să-ți fie dor de mine, să uit de tine, să-ti dau piesa preferată la radio, să-ți raspund la mesaj, sa te contrazic, s.a.m.d. …Eu sunt Andrei Felix. Unii îmi mai spun si “Elix”.Bine ai venit pe site-ul meu! De unde ai auzit de ANDREI FELIX Group:
 2. Am creat acest topic pentru a aduce la cunoștință lista de atribuții, locurile disponibile pentru moderare (căutarea de noi moderatori) și lista cu moderatorii deja existenți în staff pe fiecare categorie. .tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;} .tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;} .tg th{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;} .tg .tg-dxjg{color:#fe0000;border-color:#fe0000;text-align:center;vertical-align:top} .tg .tg-8aas{font-weight:bold;font-family:"Times New Roman", Times, serif !important;;background-color:#ff0000;color:#333333;border-color:#333333;text-align:center;vertical-align:top} .tg .tg-uju1{font-weight:bold;font-family:"Times New Roman", Times, serif !important;;background-color:#fe0000;border-color:#333333;text-align:center;vertical-align:top} .tg .tg-i4hd{font-weight:bold;background-color:#fe0000;color:#333333;border-color:#333333;text-align:center;vertical-align:top} .tg .tg-ryhj{border-color:#fe0000;text-align:center;vertical-align:top} .tg .tg-l73l{color:#34ff34;border-color:#fe0000;text-align:center;vertical-align:top} NR. CRT CATEGORIE STAFF LOCURI STATUS APLICAȚII O D 1 Prezintă-te! @Felix 1 1 Aplicații închise 2 Discuți libere / Jocuri interactive Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise 3 Hardware Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise 4 Software Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise 5 Networking Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise 6 Gadget Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise 7 Filme Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise 8 Muzică Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise 9 Jocuri Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise 10 Graphic Design Numele moderatorului 0 1 Aplicații deschise ATENȚIE !: În prezent, ocuparea unei poziți de moderare a unei categori se face doar prin activitatea intensă în categoria din care vreți să faceți parte. .......... Legendă: O* - Ocupat D* - Disponibil
 3. UPGRADE @growndex., promovat la Administrator având ca task principal Administrator MySQL @Sebi promovat la Administrator având ca task principal Report Center DOWN -
 4. Pentru că sunteți curioși ce, și cum se obține un anumit grad pe acest forum, am decis să vă fac prezentările tuturor gradelor existente pe comunitate și metodele prin care le puteți obține. Să începem: Administrator - Grupă destinată conducerii ANDREI FELIX Group. Pentru a primi acest grad este necesară trecerea prin cele două etape de grade, Asistent și Moderator. Atribuțiile unui Administrator sunt următoarele: Supraveghierea staff-ului de Asistenți și de Moderatori Activitate în cadrul ticketelor de asistență din Centrul de ajutor. Gestionarea cererilor de verificare ale conturilor de pe forum. Analizarea, editarea și dezbaterea modificărilor, cererilor de sugesti și aducerea ideilor noi. Coordonarea anumitor categorii sau taskuri din comunitate. System - Grupă destinată sistemului de bot încorporat pe forum. Acest grad nu se poate obține în nici un fel, fiind destinat doar sistemului. Moderator - Grupă obtinută în urma activităților intense ca și Asistent. Grad obținut în urma atribuțiilor excelente ca și Asistent. Atribuțiile unui Moderator sunt următoarele: Gestionarea reporturilor existente în cadrul forumului pentru încălcarea Regulamentului intern. Supraveghierea Asistenților existenți în staff. Coordonarea anumitor categori de pe forum. Asistent - Grupă ce poate fi obținută în urma activități intense pe forum sau în urma unei aplicați. Gradul se poate obține dacă sunteți activi pe forum, contribuiți intens la dezvoltarea comunități. Acest grad se mai poate obține și în urma unei aplicați pe forum, însă aceste aplicați nu sunt deschise mereu. Ne bazăm mai mult pe recrutarea individuala pentru a supraveghia fiecare activitate si fiecare interes pentru comunitate Atribuțiile unui Asistent sunt urmăoarele: Implicarea în cat mai multe activități forumiste și nu numai. Raportarea încălcărilor de regulament Propunerea de ideii pentru anumite activități, concursuri sau evenimente. Domnisoară - Grupă obținută în urma unei aplicați. Reține că acest grup este oferit doar doamnelor și domnișoarelor ce ne calcă pragul comunități. Înainte de a putea primi acest grad, sunteți obligate să discutați cu un membru din staff, vocal, pentru a demonstra că sunteți o persoana de sex feminin. Ex-Staff - Grupă oferită foștilor membrii din staff. Gradul se alocă doar dacă ai atins pragul de Moderator. Membru - Grupă primită automat în momentul înregistrări pe forum. Vizitator - Grupă setată în mod automat vizitatorilor ce nu dețin un cont valid pe forum.
 5. Trap este o nouă direcție muzicală, care combină beat-ul de bază trap, muzica electronică și hip-hop. Nu este limitată de încadrări oficiale și nu are o denumire bine-stabilită, de aceea mai poate fi denumită Club Trap, EDM Trap sau Trapstyle. Dubstep (pronunțat în engleză /dʌbstɛp/) este un gen muzical de muzică electronică. Sunetul obișnuit este caracterizat prin linii de bas foarte intense repetate cu schimbări rapide de timpi. Exemplu: (1/4 - 1/16 - 1/8). Împărtășește-ne cele mai recente piese din acest stil și nouă. ATENTIE: Ca și în restul categoriilor, Regulamentul forumului trebuie respectat în totalitate; Piesele se postează doar cu link de Youtube; Fără reclamă sau link-uri dubioase de la diferite site-uri terță; Aveți voie să faceți doar un singur post pe zi; Pe o postare aveți voie să puneți doar o singură piesă.
 6. Hip Hop este un gen evoluat din muzica pop. Este alcătuit din 2 componente: rapping și DJing; împreună cu breakdance și graffiti și Beatbox/Beatboxing alcătuiesc cele 4 elemente ale culturii hip hop. Termenii rap și muzică rap sunt folosiți frecvent pentru a descrie muzica hip hop. KRS One, unul dintre promotorii genului are o piesa prin care aduce in atentia ascultatorilor faptul ca hip hop-ul este compus, de fapt, din 9 elemente, iar numele piesei este „9 Elements”. Tu ce piese HipHop & Rap cunoști? ATENTIE: Ca și în restul categoriilor, Regulamentul forumului trebuie respectat în totalitate; Piesele se postează doar cu link de Youtube; Fără reclamă sau link-uri dubioase de la diferite site-uri terță; Aveți voie să faceți doar un singur post pe zi; Pe o postare aveți voie să puneți doar o singură piesă.
 7. Dance-pop (sau dance) este o orientare a genului muzicii pop care a luat amploare din post-disco, începând cu anii '80. Hai să vedem, ce piese sti din acest stil?! ATENTIE: Ca și în restul categoriilor, Regulamentul forumului trebuie respectat în totalitate; Piesele se postează doar cu link de Youtube; Fără reclamă sau link-uri dubioase de la diferite site-uri terță; Aveți voie să faceți doar un singur post pe zi; Pe o postare aveți voie să puneți doar o singură piesă.
 8. Regomandă-ne și tu ultimul FILM sau ultimul SERIAL văzut. MODEL DE POSTARE: Titlul: Notă personala (notat de la 1 la 10) : Scurta descriere: Trailer:
 9. Un Gadget (sau un obiect gadget), cuvânt împrumutat din engleză, este un obiect tehnologic mic cum ar fi un dispozitiv sau aparat, care îndeplinește o anumită funcție, fiind de obicei o noutate. Gadgeturi sunt întotdeauna concepute mai neobișnuit sau mai ingenios decât alte obiecte tehnologice la momentul invenției lor. În engleză gadgeturile se mai numesc și „gizmo”. Gadgetul e o categorie de obiecte, nu un concept sau un produs anume. Și unele aplicații software mai simple sunt numite tot gadgeturi (sau în engleză și widget). Termenul a fost folosit pentru prima oară în literatură în anii 1800. Era folosit pentru a indica un dispozitiv mai aparte, pentru care nu exista o denumire standard. Sursa citată de Dicționarul Limbii Engleze este cartea Spunyarn and Spindrift din 1886 a lui Robert Brown. Unii spun că termenul s-ar trage din denumirea companiei care a construit Statuia Libertății: Gaget, Gauthier & Cie. Conform altor păreri ar veni din franceză de la gâchette (instrument sau accesoriu de mici dimensiuni). Și prima bombă atomică a fost și ea poreclită cu cinism „gadget” de către oamenii de știință care au lucrat la proiectul Manhattan. Atât eu cât și restul membrilor încercăm să vă rezolvăm problemele legate de orice GADGET. Tot odată puteți afla și anumite stiri sau informați. ATENTIE: Ca și în restul categoriilor, Regulamentul forumului trebuie respectat în totalitate. Nu avem un model de postare pentru categoria asta însă, vă rog să creați niste posturi cat mai explicative si cat mai întelegătoare posibil pentru a vă putea rezolva problema. Înainte de a crea o postare legata de problema care o ai, nu uita să faci o căutare în topicurile deja existente.
 10. Network în limba engleză înseamnă rețea. Categorie ce se acseaza pe probleme, informați și stiri legate de partea Network/Rețea. ATENTIE: Ca și în restul categoriilor, Regulamentul forumului trebuie respectat în totalitate. Nu avem un model de postare pentru categoria asta însă, vă rog să creați niste posturi cat mai explicative si cat mai întelegătoare posibil pentru a vă putea rezolva problema. Înainte de a crea o postare legata de problema care o ai, nu uita să faci o căutare în topicurile deja existente.
 11. Software (/'sʌf ' tué:r/), soft sau rareori și „logicial” se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau și cumpărat din comerț de-a gata. Prin contrast, cuvântul hardware desemnează partea fizică a calculatorului sau a sistemului informatic respectiv. În general, pentru a funcționa, un sistem informatic are nevoie de ambele componente, în plus și de datele care trebuiesc prelucrate. Uneori și aceste date sunt considerate a face parte din software. Componenta software poate include toată gama de produse de programare, uzual formată din sistem de operare, drivere și programe de aplicație. În anumite cazuri speciale părți din software se înglobează din construcție în hardware - prin folosirea de circuite integrate preprogramate. În unele domenii, prin software se înțeleg în primul rând datele cu care lucrează aparatele sau calculatoarele, cum ar fi imaginile digitalizate, sunete și piese muzicale, jocurile pentru calculator, filme digitalizate, clipuri video și multe alte date asemănătoare. În caz extrem, până și purtătorii fizici de date sau "mediile" sunt considerate a fi "software", ca de exemplu discurile optice de tip CD și DVD, casetele video VHS și miniDV, casetele audio ș.a. Un termeni înrudit dar distinct este firmware-ul, numit și microprogram sau microcod. Sursa: Wikipedia Categorie destinată problemelor, informațiilor și stirilor legade te partea de Software ATENTIE: Ca și în restul categoriilor, Regulamentul forumului trebuie respectat în totalitate. Nu avem un model de postare pentru categoria asta însă, vă rog să creați niste posturi cat mai explicative si cat mai întelegătoare posibil pentru a vă putea rezolva problema. Înainte de a crea o postare legata de problema care o ai, nu uita să faci o căutare în topicurile deja existente.
 12. Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, constituită din ansamblul de componente electrice, electronice și mecanice care împreună pot primi, prelucra, stoca și reda informații, sub diverse forme de semnale electrice, acustice sau optice, spre deosebire de software, care este partea logică — cea care comandă hardware-ul prin intermediul unor programe (aplicații, sisteme de operare și drivere) — și de datele asupra cărora operează respectivul sistem de calcul. Termenul este un cuvânt englez care se pronunță aproximativ hard-uer și se traduce uzual cu echipament solid sau și cu articole de fierărie (de menaj). Hardware este ansamblul elementelor fizice și tehnice cu ajutorul cărora datele se pot culege, verifica, prelucra, transmite, afișa și stoca, apoi suporturile de memorare (dispozitivele de stocare) a datelor, precum și echipamentele de calculator auxiliare — practic, toate componentele de calculatoare și rețele de calculatoare concrete, tangibile. Sursa: Wikipedia Revenind la "ciorba" noastră, categoria este creată pentru orice problema, știre, sau informatie de care ești interesat strict legat de partea Hardware. ATENTIE: Ca și în restul categoriilor, Regulamentul forumului trebuie respectat în totalitate. Nu avem un model de postare pentru categoria asta însă, vă rog să creați niste posturi cat mai explicative si cat mai întelegătoare posibil pentru a vă putea rezolva problema. Înainte de a crea o postare legata de problema care o ai, nu uita să faci o căutare în topicurile deja existente.
 13. Poveste din 3 cuvinte, un joc interactiv și amuzant în același timp. Reguli ? Scriem doar 3 cuvinte ce va crea o povestire continuă. Important e să respectăm și să facem legătura cu postul precedent. Încep eu: AF Group este
 14. Cunoscutul joc FAZAN. Reguli ? Nu există un ansamblu universal de reguli pentru Fazan. De cele mai multe ori jucătorii hotărăsc de comun acord ce fel de cuvinte sunt admise. Cel mai des se exclud numele proprii și formele flexionare ale cuvintelor, fiind permisă numai forma de dicționar. Repetiția unui cuvânt deja folosit, fie de către jucător însuși, fie de către orice alt jucător, este de asemenea frecvent interzisă însă aici o vom exlude. Nepermise sunt și uneori cuvintele alcătuite din doar două litere, considerate prea scurte. Singura regula ce o scoatem din acest joc este, "înghiderea" celui ce postează. Mai pe întelesul fiecăruia vom încerca să nu formam cuvinte cu care nu putem forma alte cuvinte.
 15. Topic destinat discuțiilor libere, însă: ATENȚIE: Sunteți obligați să respectați Regulamentul forumului.
×